Sprankelende ceremonie

Weten jullie? Stiekem wilde ik zelf gewoon heel erg graag trouwen. Met alles erop en eraan. In de buitenlucht, op een mooie zomerse dag,  omringd door mijn hele familie, mijn lieve vrienden en een paar leuke collega’s. En eigenlijk droom ik zelf al jaren van een fantastische ceremonie waar al mijn gasten nog heel erg lang over zullen napraten. Helemaal weg ben ik van die prachtige trouwlocaties in de buitenlucht.  Witte stoeltjes, een boog van bloemen boven het bruidspaar, live muziek op het moment dat het bruidje aan komt lopen en gasten die hun best hebben gedaan om aan de dresscode te voldoen. (sinds kort ook helemaal weg van een hele goede weddingDJ!)

In plaats van wachten op dat aanzoek solliciteerde ik bij de gemeente Leiderdorp. Wat ik toen nog niet wist was dat het echt een enorm populaire baan is. Vijftig sollicitanten, drie rondes en een heus proefhuwelijk verder mocht ik door naar ronde vier! Naar de rechtbank om beëdigd te worden. En zo kwam een hele grote droom uit! Steeds weer sta ik op nieuwe plekken, ontmoet ik nieuwe mensen en mag ik met passie en sprankelend hun verhaal vertellen.

Hier op mijn site staat nog meer verborgen achter de foto’s en onderaan zie je video’s. Mochten jullie meer over mijn werkwijze willen weten, vul dan het contactformulier in en ik neem geheel vrijblijvend met jullie contact op!

Liefs Aniek

Instagram

Facebook

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s