Origineel trouwcadeau

” Eigenlijk wilden we gewoon een keer heel graag alle familie en vrienden een keer bij elkaar. En heel erg hard feesten! Wij dachten eigenlijk de ceremonie hoort er een beetje bij!” 

Herkenbaar? En hebben jullie toch besloten dat jullie heel erg graag zèlf jullie trouwambtenaar willen kiezen? Gaan jullie over ongeveer 3-4 maanden trouwen en willen jullie toch een sprankelende en persoonlijke ceremonie? Dan kan ik misschien nog wat voor jullie betekenen.

Ik bewonder stellen die van het leven genieten, die kunnen lachen over hun eigen tekortkomingen en het leven samen zóveel leuker vinden! 

Recognize each other’s individuality and celebrate each other’s uniqueness

 “Wat zoek je? ” Niets…..is steevast mijn antwoord…….maar helaas ben ik regelmatig wat kwijt……… En kan ik stiekem dan ook wel boos worden als niet iedereen dan ook meteen helpt met zoeken 😉

Een goed gevoel voor richting zou ik ook niet een van mijn kwaliteiten noemen. Zo heb ik geen idee welke kant ik op moet als ik in een winkelstraat een winkel uitloop. Heb ik volgens mijn dochter de irritante gewoonte om regelmatig met wildvreemden op straat te praten en zegt mijn vriend vaak…. Met Aniek is het nooit saai…. Ik weet niet of dat, dat altijd een compliment is. Maar misschien wel als je het ook betrekt op mijn ceremonies 😉 

“Wat heb ik genoten. Boeiend vanaf het begin tot het eind. En ik dwaalde geen enkele keer af met mijn gedachten” (zusje van de bruid)

En dat is wat ik graag doe. Jullie persoonlijke verhaal boven water toveren en die met flair brengen zodat iedereen geboeid geniet van de ceremonie. Samen zetten we de toon op jullie mooie dag! 

Dus! Gaan jullie binnen 3-4 maanden trouwen. Of zijn jullie gast op een huwelijk en zoeken jullie een origineel trouwcadeau? Vul dan mijn contactformulier op deze site in en ik neem binnen 1-3 dagen geheel vrijblijvend met jullie contact op! Willen jullie meer zekerheid en staat jullie datum al ver van te voren gepland? Dan verwijs ik jullie naar 1 van mijn leuke collega’s. Op een enkele uitzondering na richt ik mij vooral op de last-minute huwelijken, lieve groet Aniek

Meer foto’s en verhalen? Zie Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s