Landgoed te Werve

Deze twee bijzondere mannen mogen trouwen! En wat heb ik een plezier gehad bij het schrijven van deze ceremonie zeg! Die extra mooi werd door de goede inbreng van familie en vrienden. Met de binnenkomst was de toon al meteen gezet. Begeleid door politiemotoren, inclusief ‘blauw-blauw’ kwamen ze aangereden. In de lucht een drone en een erehaag werd gevormd door familie en vrienden.

De hele week regende het alleen maar en deze dag was de zon weer gaan schijnen. Zo konden zij op deze mooie locatie, in de buitenlucht elkaar het jawoord geven. En konden Edwin Monteyn en Bjorn Sanders zorgen voor een prachtige muzikale begeleiding. 

Een bijzonder mooi jawoord, ontroerende momenten maar bovenal hebben we veel gelachen! Een uniek stel dat elkaar al 10 jaar aanvult en geniet van het leven. Een van de twee is ‘iets’ zuiniger dan de ander. Vrienden vroegen zich zelfs af of ze mij via een couponbon op het internet hadden gevonden ;-). En 1 van de mannen hield aan het begin van de relatie nog vol dat hij braaf iedere dag naar de Hoge school ging… Sterker nog daarvoor ging hij zelfs iedere dag de deur uit en ging hij rondjes rijden in zijn auto tot de dag weer voorbij was. Mooie anekdote voor de ceremonie… want je kunt dan wel stellen dat hij dankzij die periode zijn passie voor zijn huidige baan als buschauffeur heeft ontwikkeld niet waar?

Bedankt lieve mannen!
Foto’s: @staycool_nl @marcohuijzers
Zang: Edwin Monteyn
Pianist: Bjorn Sanders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s